Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Mental opladning

Lang tur 06.03.2010, BC 60 år og mental opladning

  

De 3 ting har sådan set ikke noget med hinanden at gøre, men det var begivenheder der fandt sted i denne weekend. Først havde Ronnie lavet 3 gode ruter på ca 13, 21 og 26 km til lørdagens træning. Det var fine ruter, som blev løbet i noget, der kunne minde om forårs sol. Flot Ronnie - er der andre der har lyst til at lave ruter, så henvendt Jer til undertegnede.

Næste begivenhed var BCs 60 års fødselsdag reception i klubhuset lørdag eftermiddag. Der blev trakteret med dejlig mad, weissbier naturligvis samt kaffe og kage. Samtidig havde BBC Production premiere på en 30 min kortfilm over BCs gloværdige løbekarriere. Den var hammer go med megen humør. Jeg tror BC måtte synke at par gange for ikke at vise for mange følelser - stor og fortjent anerkendelse til en stor mand og en dygtigt løber med en smertegrænse udover det sædvanlige. Kortfilmen var endnu et pletskud fra HHHHs filmselskab :-)

Søndag formiddag bød coach Steen Ø. på mental opladning for 7 løbere før Danisco Cupens 4. runde. Steen Ø. fik med sin sædvanlige rolige stemme os alle til at slappe, så vi kunne fokusere på det kommende løb. Det var rigtig godt ! Jeg skal varmt anbefale det, hvis han laver det igen. Ja, det var så godt at Thomas løb PR med 35:56, Kirsten løb ca 1 minut hurtigere end hun plejer, Jens Ole løb 39:44. Vi havde alle en god oplevelse med det.

Steen Skakke

Postet 7/03 2010

SideWalk webbureau - weblsninger og sgeoptimering