Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Lørdags løb i frost og sol

27-28 løbere var mødt op til dagens tur rundt om Brabrand Søen, som igennem flere år har været blandt mange løberes favorit rute når de lange ture skal løbes. Denne lørdag ingen undtagelse; i hvert fald for de fleste af os. Efter samlet løb ned til Brabrand stien blev der dannet grupper efter tempo og humør.

Merete fulgte puls trænings programmet til punkt og prikke og var et stort smil, da vi mødte hende efter turen. Efter et år i 2009 med en irreterende skade ser Merete ud til at være på toppen igen. Godt at se. Foran havde undertegnede følgeskab af Hugo, Johnny, Mette og ny-mand-Kenneth, som alle er rigtig godt løbende - det lover godt for forårets konkurrencer.

Før broen ved kolonihave husene satte de 4 farten op, så jeg faldt lidt tilbage. Efter broen ville jeg sætte dem på plads ved at overhale dem og trække lidt fra. Som sagt så gjort, men det skulle jeg nu ikke have gjort. For de 4 holdt det nu opskruede tempo så jeg måtte lade dem løbe..... Heldigvis var ny-mand-Kenneth flink og ventede på mig. Flink var han dog ikke hele vejen, for da vi passerede Jyllands Alle valgte Kenneth at glide på et isstykke, hvorefter han med en glidende tackling tog mig med i faldet.

Da vi havde sundet os ved Marselisborg Hallen, kom en synlig træt Ann retur og sagde at hun var blevet trukket et stykke vej af Anne-Mette. Jeg ved ikke om det var dagens dagsform eller Anns "kærlighed" til Brabrandstien, der gjorde at hun så så træt ud...... Stofa Steen, som kom forbi, lovede Ann en ny rute i næste uge.

Tak for turen - Steen Skakke

Postet 30/01 2010

 

SideWalk webbureau - weblsninger og sgeoptimering