Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

En kold dag i januar

Lige en lille intro og ros til dem som trodsede kulden i dag ;o)

Godt gået pulsløber, klap jer selv på skulderen
Op med hagen ikke, klap jer selv på skulderen
Ronnie sagde det, klap dig selv på skulderen
Stik hjem efter god løbetur med en kold cola, så jeg er genopladet.

 
Ja det var i dag den 3 lange løbe tur på ca. 22 km skulle løbes.
Dagens Vejr: ca. 3-4 graders frost og vinden ca. 8 m/s, så det føltes nærmere som de 10 minus grader. Men det slår ikke de garvede og entuisiaster fra Teampuls ud af kursl
 
Herlig dag med høj stemning ved hallen ca. 35 løbere var mødt op. Ulrik iførte sig solbriller, Klap på skulderen og et smil fra Allan, er vi friske spurgte jeg med et smil. Joh! Stilen var lagt.

 Carsten min gode løbe fælle spurgte inden start, rolig tur i dag Ronnie, på 5:15 min/km ikk`. Joh svarede jeg skeptisk(mine ben var trætte, da jeg måtte løbe onsdagens træningspas om torsdagen, og var ikke sikker på at jeg var kommet mig  - Min tid ´til Hamborg er forhåbentlig 4;55 min/km  ;o) ).
Efter et frisk udlæg op til Oddervej og ned til Tangkrogen var feltet allerede så småt splittet i små grupper. Der yderligere blev splittet i langs havnen og op ad Dronning Margrethes vej.
 
Carsten, 4 andre løber og undertegnet løb i mellem gruppen.
Da vi kom til is-huset efter, at have løbet op ad Droning Magrehtes Vej, med pæn fart kunne der vælges, at løbe 15 km eller forsætte ud til Vejlby Center Vej og komme op på de ca.20 km(det gjorde ca. 15 løbere)…..
 
Vores gruppe blev splittet, så Carsten, en ny løbere i teampuls( undskyld!! Det er SKU for dårligt vi ikke ved hvem hinanden er) og mig tog den lange tur..
Nogen forsøgte måske, at snyde eller få en god tid senere i klubhuset ???? 
Ejlert tog i hvert fald en ALTERNATIV” 20 km tur  ind igennem Riskov og ud til Asýlvej ;o)… 
Vores gruppe fortsatte ud til Vejlby Center Vej.. Mine ben var lidt mærket men jeg viste ingen svaghedstegn over for de andre ;o).
 
Til vores store undren så vi Connie og 2 andre komme løbende op ad Grenåvej, hvad havde de lige gang i ??  Nogen læser ikke hjemmesiden, eller snakker under COACH´s fortælling af dagens rute… Fy Fy!!!  eller så virkedes connies GPS i pulsuret måske ikke ??.
 
Pulsen kom ned igen, under løbeturen ned til Bellevue.. Farten blev stadig holdt hen af Nordre Strand vej.. snittet var stadig 5:10 min/km og forsat en rolig tur.
Connies gruppe stod og hang vej en Jernbane overskæring, men satte farten op da vi nærmede os ;o) ..
Benene var stadig gode efter ca 15 km, og til stor ærgrelse skulle vi op ad Asylvej, ind igemmen skoven op til Marienlund.
Jeg havde lige håbet på, at sætte tempoet op ind langs vandet. Øv Øv jeg havde vist heller ikke fulgt helt med selv ;o).
 
Hjemturen fra Marienlund var den samme som på udturen, jeg satte lidt pace på gruppen, Carsten spurgte om det ikke var på tide med lidt afjogning.
Jeg svarede koldt og roligt Nej!!, når vi har passeret Svendborg rampen, så kan vi afjogge… ok!! Sukkede!!!  han.
Farten blev øget så Connies gruppe kun lå 150 meter foran os ved rampen, men koldt og blæsende var det langs havnen på vej hjem.. Mine knæ frøs som ind i H………..   varmere tøj næste gang Ronnie ;o)….
Hjem kom vi og takkede hinanden for det gode følgeskab.. Pisse koldt og blæsende men alligevel overskud til smil og snak… vi holdt farten på 5:11 min/km og rolig tur….
 
Som en anden mistænkelig Øst europæisk læge, gav jeg vejledning i brug af en ultralyds maskine til Ulriks ømme bentøj. Ulriks kommentar; fedt!! Nu kan jeg løbe flere dage om ugen.. Ja!! Optimismen og arrangementet fejler ikke noget på Team puls…
Knud spurgte om det var en god tur? Jeg smilte og svarede jo det var den, hvor jeg derefter lagde mig ned og slappede af(Jeg var FÆRDIG!!)..  Hvor efter jeg lovede at skrive lidt herom ;o)
 
I saunaen blev dagens løbetur diskuteret med Jens Ole og bl.a. Hugo.. Joh!! en god og hård tur…
Dagen blev sluttet af i klubhuset med en bid brød og Cola, sammen med Carsten.
Der blev ønsket god weekend, og vi så frem til næste uges træning…
 
Det var en lille beretning set fra en af holdets løbere.
Nu vil jeg til at analysere mit løb og putte data i et skema som en anden nørd ;O)......
 
God Weekend, ses friske og veloplagte på mandag
 
Ronnie

 

 

Postet 23/01 2010


 
       

SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering