Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Årets første lange tur

30 løbere til årets første lange tur 16.01.10 - læs Anne-Mettes beretning 

  

 

Dagens beretning set fra bagtroppen.
Efter at have været nede til tælling på grund af mit stunt uden for hallen for to uger siden – et enkelt fald der åbenbart ramte ryggen mere end jeg lige havde troet – så var det jo i dag at det skulle testes om Hamborgnummeret skulle sælges eller ej.
Herlig dag med høj stemning uden for hallen. Steen og Hanne i gå-tøj, og klar med opmuntring og formaninger, os andre med huer og vanter, klar til den forventede bidende blæst.
Stille og roligt udgangstempo, faktisk fulgtes vi stort set ad til Brabrandstiens start. Herefter delte grupperne sig naturligt, vi havde en fin lille bagtrop med bl.a. Ann, Lisbeth, Keld, Vibeke, sangerPoul og Ib Larsen. Mohammed trak dog rimeligt hurtigt fra, og Ann og Lisbeth lagde også pænt ud.
Ib og untertegnede fik dog indhentet Ann og Lisbeth og overlistede dem fuldstændigt med lidt farmorsnak, som altså skal overståes.
Vibeke og et par stykker drejede fra på Stautrupsiden, men ellers fulgtes vi nu pænt derudaf – Mohammed foran for sig selv, os andre i dyb tavshed pænt samlet.
På Brabrandsiden ramte modvinden os temmelig kraftigt. Ann og Lisbeth lagde sig i læ, Ib og ut måtte lidt foran. Ved kirken fik vi kontakt med Mohammed, som så slog følge med Keld.
Herefter gik det hjemad i nogenlunde samlet trop, indtil jeg alligevel måtte lægge mig om i bagtroppen…..
I omklædningsrummet erklærede Moselund højlydt, til alles overraskelse, at hun var træt.
Konklusion: fed tur, der var overskud, og mit nummer er ikke til salg.
 
Og så lige et lille PS: jeg var lige forbi klubhuset på vej hjem, der var dejlig hjemmebagt rugbrød, frugt og andet godt, så det kan anbefales.
 
Af Anne-Mette Ougaard
 

Postet 16/01 2010

SideWalk webbureau - weblsninger og sgeoptimering