Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Nytårskur lørdag 02.01.10

36 pulsløbere til nytårskur lørdag 02.01.10

 


 

Lørdag kl 10.00 startede 36 friske løbere op til en rolig tur i skoven med indlagte stop til fitness i naturen. Det varede ikke længe førend Anne-Mette faldt i det meget glatte føre. Senere var der andre der skøjtede rundt. Ved Ballehage Søbad stod den på mavebøjninger, hvor vi blev sat til at skrive tallene fra 1 til 10 – puha det var ikke helt nemt. Nåh men så er der noget, at arbejde med i den kommende tid. Hjemad løb vi langs stranden indtil til Hallen, hvor Knud og Annelise diskede op med kaffe, te og kransekage.
 
Efter løbeturen dukkede Steen Ø og Arne endvidere op, så de sammen med os kunne hylde Thomas for endnu en PR på 10 km – denne gang 36:10 ! Connie løb også 10 km denne gang på 41:50 – flotte resultater. I sauen blev der proklammeret, hvor hurtig vi vil løbe i Hamburg - der er nogen af os, der skal have mange ting til at lykkedes :-)  Nytårs kuren havde fristet Mette og Torben frem efter deres skader – godt at se Jer igen. Vi kunne se og høre, at det gik godt for Jer. Mette strålede om kap med den sol, som vi ikke så.
 
I omklædningen kunne vi andre ikke få ørenlyd, da Torben snakkede som om han havde været fraværende i 1 helt år. Som Allan bemærkede: ”Torben er vist ved at være klar igen”
 
Godt Nytår
 
 
Steen Skakke

Postet 2/01 2010

SideWalk webbureau - weblsninger og sgeoptimering