Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Knud Tønner møder Bart Yasso i New York

 

  

Foto. Annelise Bach Nielsen

Bart Yasso døbt "Major of Running" er en af de mest kendte personligheder i sporten. Et af hans principper er at du kan forudsige din marathontid baseret på, hvor lang tid det tager dig at løbe 800 meter.

Jeg mødte Bart Yasso på messen i New York. Jeg har aldrig før mødt Yasso himself, men alligevel var det, som om vi kendte hinanden. Annelise og jeg gik stille og roligt rundt på messen efter vi havde hentet vores startnumre til vores drømme-marathonløb. Jeg står og læser i en bog om Yasso, Annelise siger, du.. Knud ved du godt det er Yassos stand du står ved, nej.. det var jeg ikke lige opmærksom på. Lige foran mig stod en herre med et skilt på maven, der stod godt nok Bart Yasso på skiltet, jo.. det var ham.

Efter en snak med Bart Yasso, som har en god indstilling til livet med løb og samtidig leve som et menneske, købte jeg selvfølgelig bogen som indeholder forskellige træningsprogrammer og træningsprincipper. Mange af Bart Yassos træningsprincipper har Teampuls været en del inde på i gennem tiden. Og det er klart jeg vil arbejde på at bygge træningen op omkring Yassos træningsprincipper og tekniker. Yassos træning er ikke bare 800m, det meget mere.

Inden vi skulle videre, fik jeg lige det sidste råd fra Bart Yasso, Knud, ”never limit where running can take you”.
 

Postet 8/11 2009

 

SideWalk webbureau - weblsninger og sgeoptimering