Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Evaluering d. 6 juni 2009.

Evaluering af forårssæsonen.

Det har været en meget flot forårssæson, hvor der er løbet rigtig mange gode personlige resultater. Alle skal have en stor ros for deres engagement og indsats på pulsholdet.

Pulsholdets pokal "Claus Riber Prisen" og forskellige andre spontane priser blev uddelt.

Claus Riber Prisen

gik til Jens Ole Madsen. Han er en forholdsvis ny løber, som lynhurtigt blev stabil og var meget standhaftig. På en rolig måde opbyggede han en rigtig god grundform, som var med til at undgå skader og overtræning. Jens Oles mål var at løbe under 4 timer på marathon og 1.45 på halvmarathon. I dag løber han 3.19 på marathon og 1.28 på halvmarathon.

Fighterprisen

Gik til Anne-Mette Ougaard. Hun er en rutineret løber, som er utrolig flittig ved træning uanset hvor svært det kan være. Hun træner med en sejhed, som har gjort, at hun har sat PR på alle distancer det sidste halve år. På 5km, 10km, halvmarathon og marathon. Anne-Mette har forbedret sig gradvis de senere år, og har været god til at vedligeholde sin grundform, også når der ikke lige lå et mål foran.  

Detaljeprisen

Gik til Hanne Asmussen. Hun løb Copenhagen Marathon 2009. Hanne løb den første halve på 1.53.21 og 1.52.11 på den anden. Sluttiden 3.45.32. Det er kanonflot løbet. Denne lille detalje, som gør en stor forskel, beviser at der ikke er lagt for hurtigt ud, og at der er disponeret optimalt.

Humørbomben

Gik til Ronni Fabricius. Han er en slider og træner med et godt humør, som spredes til hele pulsholdet.  Ronni er altid god for en kvik bemærkning uanset hvor hårdt det har været.

 

Af Trænerteamet.

SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering