Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

38 løbere til torsdagens Yasso test

35 pulsløbere, 1 fra Kick, 1 fra HHHH samt 1 lillebror var mødt op for at løbe den sidste store Yasso test – 10 x 800 meter på Århus Stadion nu kaldet NRGI Park – og ENERGI fik vi i den grad brændt af !
 
Trænerne var i dagens anledning iklædt nye tætsiddende :-)  marathon singletter med både navn, teampuls og Denmark på.
 
 
                           
 
 
Efter ca 2,5 km opvarmning samt beundring af trænernes nye singletter blev den første 800 meter sat i gang med Allan, Knud og Anders Poulsen i front i 2:45 pr omgang. Derefter fulgte en større flok med Mette, Ole (Allans nabo), Kristian, Kenneth, Cay, Jens Ole, 2xSteen, Ulrik (ham-med-musik-i-ørene), Jan fra HHHH, soldater-Michael samt hans lillebror, som havde taget løbeskoene på for første gang i 1 år. Lillebror måtte godt halvvejs erkende, at selv om man er god til at cykle, kan det betale sig at træne løb, hvis det er det man vil. Denne store gruppe løb fint ca 3:00 pr omgang. Flot Ole at du fulgte med i dette tempo – det så godt ud.
 
Der var flere særdeles velløbende pulsløbere som løb lidt langsommere, men det så meget kontrolleret ud det Nick, Per, Ejlert, Johnny, Arne, Flemming, Søren og Connie lavede i dag. Gruppen med Vibeke, Ulla, Anne-Mette, Hanne, Annelise, Søren Chr. og Helle var lidt mere stille i aften end de plejer :-)  Det var både tempoet og koncentrationen der gjorde dem tavse i aften. Men godt så det ud.
 
Når vi nu snakker Anne-Mette og Søren Chr. så er der jo en del, der er bekendt med, at Søren Chr. er en storartet taber, bare det ikke er til Anne-Mette ! I de sidste år har de 2 løbere nærmet sig hinanden hvad sluttid på marathon angår. Hvem der har bevæget sig i hvilken retning skal være usagt. Men i aften skulle en af dem have nøjes med 7x800 meter - hvem ved jeg ikke :-)  Nå men det skal blive spændende, at se hvem der smiler mest efter Berlin Marathon.
 
Efter ca 6 af dagens intervaller fik vi et skybrud, som fik en del løbere til at fortrække til øverste række på tilskuerpladserne. Men de hårde fortsatte. Kort tid efter skinnede solen smukt på en flok gennemblødte løbere.
 
Dagens intervaller blev afsluttet af Anne-Mette som storsmilende blev klappet i mål. Og store smil er der grund til at have på :-) . Der er ingen tvivl om, at en meget stor del af teampuls løberne er i en fantastisk form. Det tegner rigtig godt den kommende tids mange konkurrencer.
 
Knud spurgte efter dagens træning om vi skulle tage endnu 10 x 800 meter i næste uge i stedet for de programsatte 10 x 400 meter  ;-)  Folk så ud til at nyde at løbe 800 meter.
 
Endnu en dejlig træningsaften er ovre - Steen Skakke
 
Postet 3/09 2009

 
SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering