Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Lang tur og Vikingetræf 25.07.2009

20 løbere var mødt op til dagens lange tur ad cykelstien via Moesgaard Strand og videre ud til Fløjstrup og retur. Turen gik i samlet flok indtil ca Varna hvor grupper blev dannet efter tempo. Efter en kort drikkepause ved Gåsehaven fortsatte turen med Allan S. og Jens Ole som tempoholdere i front. Længere bagude dannede bl.a. Vibeke, Ann og Anne-Mette en snakke gruppe.

 

Ved Moesgaard Strand skulle man tro, at vi løb på Reberbahnen i Hamburg – så mange mennesker var mødt op for at heppe os videre til Fløjstrup. Men nej, det var det årlige vikingetræf som havde samlet rigtige mange mennesker fra hele Europa. Efter støjniveau at dømme var flere vikingegrupper ved at gøre klar til den helt store kamp. Ann mente at der var flere der så godt ud – Anne-Mette havde dog svært ved at se det med alt det tøj de havde på.
 
Videre mod Fløjstrup drejede bl.a. Lars T. og Asics Allan fra. Jens Ole og Kim havde egentlig også tænkt sig at dreje fra, men blev/overtalte sig selv til at følge os andre – godt drenge ! Asics Allan som netop var hjemvendt fra cykeltræning ved Gardasøen mente ikke, at han var klar til den helt lange tur endnu. Den lange tur til Fløjstrup er i øvrigt opmålt på mit ur til 22,6 km.
 
Snakke-Torben var endvidere med på ca 17 km i dag. Sidste lørdag prøvede Torben at overtale en dame til at købe hans startnummer til Berlin Marathon pga mindre skade. Efter dagens tur var Torben atter i hopla samt glad og hans start nummer er ikke længere til salg.
 
 
 
 
 
Hjemturen gik atter via Moesgaard Strand hvor der var dukket endnu flere mennesker op. I front satte først Allan S og Kim en godt tempo fra Moesgaard, hvorefter Anders og undertegnede måtte tage os sammen for at følge med. Kim som kun var et smut hjemme, førend det atter står på ferie. Fra Ørnereden og hjem trak Anders fra med Allan S og undertegnede halsende bagefter. 2 km fra Tangkrogen gad Allan S. ikke vente på undertegnede mere..
 
Endnu en dejlig lang tur i vore dejlige skove er løbet.
 
Steen Skakke
 
 

Postet 25/07 2009
 

SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering