Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

30 km tur 22 august 2009

God stemning på 30 km tur 22 august 2009

 

 


 

 

Dagens lange tur havde tiltrukket ca 25 morgenfriske løbere fra stort set alle fraktioner i Århus 1900. Teampuls.dk var naturligvis repræsenteret med flest løbere, men fra HHHH.DK kom Claus D., Jan, en ny i 1900 trøje samt Anders Lade, som dog løber i flere grupper. Kick havde sendt en velløbende Bent Olsvig, Jan Ekander og Henriette. Det var i dag tydelig, at se at der er rigtig mange, der skal løbe marathon i Viborg, Odense og ikke mindst Berlin. Andre har halvmaraton i Skanderborg og Amsterdam som hovedmål.

 

Turen gik med bl.a. Steen & Steen i front mod kilden før Beder, hvor vand blev indtaget og ladet. Endvidere lykkedes det endeligt turlederen at få styr på sit væskebælte ! Ved Beder løb Stofa Steen, Kristian, Flemming Hjortkjær, Hanne A. m.fl. fra hvilket gav dem en tur på ca 20 km - Hanne A. løb længere ca 26,5 km, men hun er også ved at være skarp, trods det at hun indtil sidste weekend troede, at Berlin var 27.09.2009  En del af snakkegruppen ved Vibeke, Ann, Lisbeth og Helle Wulff  løb samme vej, men de løb sjovt nok ca 2 km længere.

 

I frontgruppen blev tempoet gradvist sat op nu med Bent, Allan Strand og Anders i front mod Malling. I Malling løb vi ca 100 meter forkert, hvilket turlederen beklager, men det bevirkede dog at mit GPS ur i mål sagde 29,99 km. Fra Malling mod Ajstrup Camping havde vi medvind, hvilket gjorde at vi nemt kunne løbe ca 4:10. Ny mand Henrik Sørensen, som skal debutere i Berlin, fulgte rask med i dette tempo. Turlederen begyndte nu at have problemer med at følge med, men det skulle senere vise sig at ny mand Henrik skulle lære rigtig meget af denne tur. Ganske langsomt faldt han fra førergruppen, som senere løb ca 4:00  hjemad. Senere fik vi følgeskab af Jan.

Lars Tinsfeldt fulgte som vanligt sit pulsur i et meget fint tempo – det så let ud.

 

I flg vandbærer Torben løb Anne-Mette og Kjeld ligeledes ca 30 km i fin stil. Johnny Bak og Claus Riber havde også og god dag med en rigtig godt tempo. Spændende at følge specielt debutanten Johnny i Berlin – løb DHL på 20:30 i torsdags. Mohammed, Per Blom, Connie m.fl. var et stort smil ved Marselisborg Hallen – godt at se, men det er også svært andet i dette dejlige sommervejr !

 

I øvrigt en meget stor tak til Torben, som cyklede med hele vejen med dejlig saftevand, cola, vand m.m. Kanon Torben at du gør det ! Det gør en forskel med denne opbakning.

 

Dagens turleder – Steen Skakke

 

Postet 22/08 2009

SideWalk webbureau - weblsninger og sgeoptimering