Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Maleriske beskrivelse

Kim Foghs maleriske beskrivelse fra lang tur lørdag 27.06.2009

 

Nogen dage er smukkere end andre. Lørdag formiddag løb 25 pulsløbere ud i en årets hidtil smukkeste sommerdage - med kurs mod Tranbjerg, og for de mest kilometer-trængende også Vilhelmsborg og Fulden. Tempoet var moderat, pulsniveauet omkring de 60 -70% og at dømme efter snakke-lydniveauet passede det hele flokken, der istedet brugte energi på at underholde løbekollegerne med ferie-fif og de obligatoriske lidelseshistorier om løbeskader.

 

 

 
 
 
Der er skønt derude på landet sådan en dag. Vinden laver kornmarkerne om til grønne bølge have, og den søde duft fra hyldeblomsterne kompenserer for den knap så søde hørm fra 25 svedende løbere. Som en stor blå larve (ok -lidt hurtigere)  bevægede vi os op og ned ad bakkerne syd for Århus, tiljublet af bl.a en ladfuld nyudsprungne studenter og nysgerrigt betragtet af et par venligt gumlende køer.

 

 
I Hørret, efter ca. 10 km,  delte vi os op, godt halvdelen løb mod Århus og 9 mænd og en meget rødhåret kvinde fortsatte forbi Vilhelmsborg, ned gennem skoven mod til Fulden og derfra stik nord mod Århus ad maleriske markveje og skovstier. Efter drikke og tisse-pause i Gåsehaven var der dømt "fri leg" de sidste godt 3 km til Tangkrogen, og så var tempoet ikke længere moderat og pulsen røg i vejret.

 

 
 
De 9+1 løb ca. 22 km og resten ca. 16 km - og hvis vejret og landskabet tager sig ligeså godt ud næste gang vi løber mod Tranbjerg, så kunne man godt gå hen og blive afhængig af den tur!
SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering