Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Dejlig tur til Kolding City halvmaraton

 Det lykkedes mig at nappe førstepladsen i tiden 1.29

Søndag den 6/9 kl. meget tidligt om morgenen drog Vibeke, Skakke, Sten, Anne-Mette, Ulrik og jeg, Mette, til Kolding halvmaraton. Humøret var højt, og snakken gik. Nu skulle maraton formen testes af, og vi skulle på en hyggelig tur. Vejret tegnede godt – ingen regn, ingen hagl, ingen bagende sol. Kort og godt, ingen undskyldninger for ikke at løbe en tur i Kolding ”deep down under in Jylland” J
 
For de fleste i den lille 1900 trup var der kun 14 dage til det forestående Berlin Marathon, så vi håbede selvfølgelig alle på en god løbeoplevelse i Kolding. Det fik vi heldigvis også, selvom der skulle slides og kæmpes de sidste kilometer ude på ruten. Men med Teampuls motiverende træning gennem mange uger, så var vi jo alle også godt forberedte.
 
Efter en god time på motorvejen fandt de 2 chauffører, Ulrik og Skakke, frem til Slotssøbadet i Kolding, hvor vi parkerede, fik monteret chip og løbenummer og gumlet noget energi og frugt. Kolding halvmaraton er en god kombination af byløb og løb i den flotte natur. Man starter på det lille torv inde i centrum, løber ud i den smukke natur og retur langs Kolding Fjord rundt om Slotssøen og ind til torvet i mål. Men nu lyder det alt sammen hyggeligt og idyllisk, og det er det også, men der skal dæleme også kæmpes i bakkerne. Ruten starter med en 3,5 km lang stigning, og fra ca. 13 km til 16 km, løber man på en kuperet skovsti langs med fjorden, og det kunne vi vist alle sammen godt mærke i stængerne J
 
Skakke, Steen, Ulrik og jeg havde aftalt 4.15/km tempo og startede ud sammen. Det gik fint de første 2 km, og så brød jeg min del af ”aftalen” – det var dumt gjort, for det viste sig jo, at gutterne løb mig ind lidt efter lidt. De løb kontrolleret, det gjorde jeg ikke, og det koster i sidste ende. Den første halvdel af turen gik smertefrit, vores ben var gode, og vi havde for det meste vinden i ryggen. Det gik med andre ord bare derudaf - fedt!
 
 
  
               Ulrik løb 1.28                                 Steen Ø løb 1.34                         Steen Skakke løb 1.29
 
 Jeg nappede den første, anden og tredje kvinde i front, og det må jo unægteligt siges at være motiverende, og man tænker ”hun skal sgutte få lov til at overhale mig igen” J Det begyndte dog at blæse mere op (eller også var jeg bare ved at blive træt), og ude ved 13 km begyndte bakkerne langs fjorden. Ulrik, som var nået op til mig, havde masser af overskud og kom med opmuntrende ord (det var sødt gjort). Men så satte tog farten ved ham, og han løb alene videre i et hurtigt tempo - det så let og ubesværet ud! Sådan føltes det ikke helt længere nede i rækkerne – især hos undertegnede. Benene begyndte at blive tungere, og pulsen steg. Og jeg tror det var det samme for de andre. Men vi kæmpede alle videre så godt vi kunne. Og det er jo i sådanne situationer, men får afprøvet sin mentale styrke og evnen til at tænke positivt og fokusere på gode tanker. Det er også en stor del af det at gennemføre et krævende løb.

Noget godt ved Kolding halvmaraton er de mange officials og væskedepoter – der var masser af væske, herligt! De kan bare det der med at arrangere et godt løb i Kolding, det kan bestemt anbefales.
 
Ude ved 16-17 km løb vi i stik modvind - py ha! Men når man har haft medvind, får man jo også modvind. Heldigvis nåede Skakke op ved min side, og han trak bare for sejt – uden det ville jeg være gået død. Jeg lød da også snart som et sammenbrudt damplokomotiv, og det i den grad, at jeg så mig nødsaget til at berolige Skakke med, at jeg ikke var ved at falde om. Han så noget urolig ud, og havde han forstået, hvad jeg prøvede at mumle frem, så ville han nok ikke have troet mig alligevel J Vi løb de sidste kilometer sammen, og da der var ca. 3 kilometer tilbage, kunne vi godt se, at vi ville nå vores mål om 4.15/km tempo. Yes, det var motiverende!
 
 
 
 Vibeke løb 1.49                             Anne Mette løb 1.52
 
I mål ventede Ulrik med væske, og vi satte os meget resolut på stolene som var lignet op lige indenfor målstregen, og Skakke udbrød ”py ha … jeg sgu blevet for gammel til det her”. Men Skakke, det er du altså ikke J Hurtigt efter kom Sten i mål, træt men med humøret i behold, samt Vibeke og Anne-Mette, som også havde haft en rigtig fin tur. Sejt gået af alle. Og så mødte vi Jakob Østergård og Anders Lade, som for længst var kommet i mål i tiden 1.17 – imponerende. Hvordan bærer I jer ad? Og ja, det lykkedes mig at nappe førstepladsen på kvindesiden. Vi var flere 1900 løbere, som fik fine gaver, herunder også Jakob og Anders. Hele 1900 truppen stod og jublede og klappede – og det var sgu sødt gjort. I Berlin kommer man jo nok ikke sådan til at stå på skamlen, så det var sjovt at prøve i Kolding, også selvom det var på ladet af en gammel lastvogn J
 
  
                Anders og Jacob løb kanon tider 1.17  -  Anders Poulsen løb en flot tid på 1.22  
 
 
På vejen hjem sluttede vi af med kaffe og ”truckerkage” og noget dejligt snasket grill mad på motorvejen. Det var dejligt at afslutte en god søndag i godt selskab omkring bordet. Nu glæder vi os altså rigtig, rigtig meget til Berlin. Here we come!
 
Af: Mette
 
SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering