Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Beskrivelse af løbeprogram.

Løbeprogrammet er bygget op på den måde, at du kan træne de dage, som du har tid og lyst til.
Det er ikke meningen, at du skal træne alle 7 dage, men da vi træner forskelligt er muligheden der.
 
Det er min erfaring at de fleste træner 3 – 4 gange om ugen og de lidt mere rutineret træner 6 -7 gange om ugen. Dem der ikke løber marathon træner mandag, onsdag og lørdag. Er du triviel om hvor meget du kan og vil træne kan du tage en snak med træneren.
Det er utroligt svært, at lave et direkte løbeprogram som passer 100% til den enkelte person. Det kan blive nødvendigt, at redigere engang imellem af forskellige grunde.
 
Vi har andre pligter i hverdagen, som også skal fungere og der kan være sygdom. Det er vigtigt at finde en god balance der passer til din hverdag med arbejde, familien og løbetræning .
 
Når du føler denne gode balance, så vil din motivation også være i top, og du vil få mere ud af træningen uanset hvor mange gange du træner om ugen.
 
Det er samtidig meget vigtigt, at du lytter til kroppens signaler når du træner hårdt. Det skal være sådan, at du kan kontrollere og minimere den stress og det pres som følger med når du træner hårdt. Er du ikke vant til at træne hårdt, er det vigtigt at du prøver dig lidt frem. Sætter tempoet lidt ned, eller beder om hjælp, eller siger fra og tager det stille og roligt.
 
 
 
  • Alle træningspas starter roligt. Når det er en rolig tur i laveste zone skal opvarmningen også være rolig og det er ikke nødvendigt at afjogge. 
  • Det er en god ide at i lige læser lidt på jeres pulszoner, så i kan huske dem udenad, når i træner. 
  • Træn også uden pulsur en gang imellem. Du vil også bliver bedre til, at disponere din træning uden puls-ur, når du har trænet pulstræning i en periode.  
  • Husk puls-uret er kun et værktøj, det er vigtigt at lytte til kroppens signaler og kunne ignorere puls-uret, når det er nødvendigt.  
  • Det er også vigtigt du stiller spørgsmål og sætter krav til din instruktør eller træner, de elsker udfordringer, de er der for din skyld.  
  • Det er vigtigt at vi bakker alle op 100%, og får sendt folk ordentligt af sted til de forskellige løb.   
  • Du er altid velkommen til henvende eller kontakte mig hvis du har spørgsmål.
 
 
 

Af. Knud Tønner.

SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering